Gammel komode!

Som kjent er, ommøblerer jeg MYE! Og soverommet er intet untak, og helst skulle alt vært gjort igår... Så da jeg "plutselig" trengte en ny komode kl 20.30 onsdags kveld, gjorde denne gamle furugreia endelig litt nytte av seg! 

Jeg malte den i "restemaling" fra stuen, Amsterdam fra Halvor Bakke sitt fargekart hos Fargeriket (se tidligere innlegg), heldigvis hadde jeg heeelt tilfeldigvis noen krystall knotter liggende hjemme, dette er heeeelt vanlig hos meg ;)

Resultatet ser du nedenunder! Med nytt sengeteppe og nye puter fra Lama, ble det ikke så ille værst! :) Elsker også denne lykten med ullstrikk, Halvor Bakke for Lama!

 

 

Ha en herlig kveld!

 
4 kommentarer

Reidun

13.mar.2012 kl.22:24

Så fin! har forresten en konkuranse på bloggen min der du kan vinne bloggvurdering:)

mortensenida

13.mar.2012 kl.22:31

så fin!

Neelia

13.mar.2012 kl.23:01

kjempefin :)

thereselind

14.mar.2012 kl.01:27

Den ble kjempe fin!:)

Skriv en ny kommentar

juneinterior

juneinterior

26, Risør

Hei, og takk for at du leser min blogg :) Det synes jeg er utrolig hyggelig! Og håper jeg klarer å fange oppmerksomheten din flere ganger :) Jeg er nyutdannet interiør designer, med bachlor i interiør arkitektur. Fortiden jobber jeg for en interiør grossist i Bærum, og som dekoratør i en interiør forretning på Røa. Jeg har mange baller i luften, og noen av mine prosjekter vil jeg poste her. Kos dere med nye innlegg, og ikke glem å komme tilbake :)

Kategorier

Arkiv

hits